Nettbutikk eller et hobby prosjekt?

Vi kan også eCom, JS, Rust, Perl & Python

Visse prosjekter krever mer ressurser en andre, mer avanserte språk ihht til koding og krever større servere som kan håndtere tyngre filer, stor trafikk og mye mer.
Medienor har i 2021 fått med flere dyktige utviklere på laget som har erfaring fra tidligere prosjekter. Nå kan vi bistå kundene våre med Javascript, Rust og Python. Vi har også andre programmer våre utviklere kan utvikle i.

UX og Digital design

UX er et paraplybegrep for en rekke disipliner innen digital design. Med brukeren i fokus, utformer eller forbedrer vi digitale løsninger. Det gjør vi ved å gjøre kompliserte ting enkle, slik at det som treffer sluttbrukeren er en lett forståelig og intuitiv digital tjeneste som de liker å bruke.

  • Nettsider og webløsninger
  • App eller app design
  • Nettbutikk

Nettdesign

Fra konsept, gjennom prototype og videre til levering av et live demo produkt, kan du være sikker på at du får et produkt som vil representere din bedrift og visjon, og ikke minst, gi den beste opplevelsen for dine nye og eldre kunder.

  • Vi utvikler nettsiden
  • Vi tar også vare på nettsiden

Jeg trenger et CMS system

CMS (Content management system) er et publiseringssystem for lagring og håndtering av innhold. Med CMS kan du enkelt kategorisere innhold, publisere og redigere innhold. - Wikipedia

Wordpress CMS


Et publiserings- og innholdshåndteringssystem som gjør det mulig å opprette og bruke et bredt spekter av plug-ins, temaer og widgets. Et populært og brukervennlig valg for rundt 75 millioner aktive nettsider

Shopify CMS

En e -handelsplattform som lar deg sette opp en nettbutikk, organisere produkter effektivt, tilpasse butikkfronten, godta kredittkortbetalinger, samt spore og svare på alle bestillinger. Medienor har mye erfaring med denne plattformen.

Webflow CMS

Et svært innovativt webdesignverktøy som lar oss bygge vakre og svært responsive nettsteder. Vårt webdesignbyrå kan bruke Webflow til å finne det ideelle alternativet som matcher budsjett og tidsramme for en rekke bedrifter.

Medienor leverer mye mer en bare nettsider. Ta en titt på noen av de andre tjenestene vi tilbyr.
Se alle våre tjenester.