Er du klar for nye kunder?

Søkemotoroptimalisering

Google er verdens største søkeportal. Hvis du kan få navnet ditt på toppen av Google, kan det være snakk om stor økning av nye kunder.

Synlighet på Google i 2021 er alpha omega. Du kan ha det beste produktet, men om du ikke blir sett eller hørt blir det ingen salg. Kanskje du kjenner deg igjen?

Medienor gjør en dypgående analyse for og finne ut hvordan vi kan få deg på toppen. Når vi har den relevante informasjonen klar går vi til arbeid mot og plassere deg på toppen av Google.

Søkemotoroptimalisering for store bedrifter, nettbutikker og butikkjeder er vår spesialitet

Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering på tvers av land, språk og kulturer. Vi har hjulpet bedrifter med SEO i over 20 land og på 3 språk.

Vi har også skapt betydelig omsetning for butikkjeder og tjenestebedrifter med lokale avdelinger, ved å forbedre deres Google-rangeringer lokalt i områdene hvor kundene befinner seg.

Medienor er et lite, uavhengig og ansatteid SEO-byrå i Oslo, Norge. På vår bedrifts listehar vi flere av de største bedriftene, nettstedene og butikkjedene i Norden.

Over 200 bedrifter har valgt oss

Vi har jobbet sammen med over 200 i bedrifter i Norge og i utlandet. Her har vi forbedret Google plassering for mindre bedrifter i lokalområdet.

Medienor har også hjulpet større bedrifter med å spesifisere seg inn på ulike målgrupper (f.eks kampanjer som blir kjørt i desember måned)

Vi har hjulpet mindre bedrifter med og 10X omsettingen deres på 1 år ved hjelp av ren søkemotoroptimalisering.

Medienor leverer mye mer en bare nettsider. Ta en titt på noen av de andre tjenestene vi tilbyr.
Se alle våre tjenester.