Klatre på toppen av søkemotorer

Søkemotoroptimalisering

Digital markedsføring er en av Medienor sine kjerneområder som vi har jobbet med siden oppstarten i 2018. Vi er særdeles gode på annonsering i sosiale medier, organisk trafikk, betalt søk, AdWords, Youtube og mye mer. Er du klar for å løfte bedriften din til nye høyder?

Er du i startfasen av bedriften? Eller ønsker du å gjøre en total endring på logo, nettside og hele konseptet? Dette har vi gjort for over 100 bedrifter i Norge, og resultatene snakker for seg selv.

Med hjelp av vår ekspertise i markedet kan vi løfte hele merkevaren deres og sikte oss inn på et nytt kundesegment. Dette resulterer i et større klientell og mer i penger i kassa.

Digitale annonser kan øke salget med inntill 30% om gjort riktig

Betalt søk

SEM, også kjent som Søkemotorannonsering er en fantastisk måte å nå ut til nye potensielle kunder på. Når en kunde er aktivt ute og søker etter tjenester, sørger vi for at du er på toppen. Medienor er også Google Partner og har flere år med erfaring fra små og store annonsekontoer, vi følger også Google & Bing sin best practice.

Sosiale medier

I dag er det viktig for bedrifter å ha en tilstedeværelse i sosiale medier. Våre spesialister har god kunnskap og erfaring med hva som skal til for lykkes som bedrift i sosiale medier. Vi hjelper din bedrift med strategi, innhold og annonsering i kanaler som Facebook, Instagram, Linkedin og Snapchat.


Spesialistene hos Medienor hjelper deg med å sette i gang med solid digital strategi, dette innebærer utvikling av digitale kampanjer som er målrettet mot målgruppen din. Vi analyserer også hvilken kanal som treffer best for din nisje. Gjennom analyse, tid og innsikt får vi bedre data som gjør at vi kan optimalisere kampanjene enda bedre.

Medienor leverer mye mer en bare nettsider. Ta en titt på noen av de andre tjenestene vi tilbyr.
Se alle våre tjenester.