DIGITAL MARKEDSFØRING SOM ØKER OMSETNING®

Datadrevet
markedsføring

Velg Medienor som ditt digitale markedsføringsbyrå og driv bedriften din til nye høyder med et av landets beste mediebyrå.

VÅRT LØFTE

Vi skaper vekst med digital markedsføring

* Gjennomsnitts tall for våre kunder

5:1

TILBAKE PÅ AD SPEND

25%

ØKNING I CONVERSION RATE

2.5X

ØKNING I SEO TRAFIKK

100%

ØKNING I PPC BESTILLINGER

SI HEI

Et byrå for alle dine digitale behov.

Med over 3 år med vellykkede prosjekter fortsetter vi å tilby digital markedsføringsekspertise og tjenester som er laserfokusert på ett hovedmål: å øke inntektene dine.

Tiltrekk flere kunder med digital markedsføring.

Vi liker og se at våre kunder vokser, det er nettopp dette som gir oss kraften til og begi oss ut på nye eventyr hele tiden. Som et fullservicebyrå utnytter vi alle verktøy vi har for å engasjere dine potensielle kunder. Alt dette fører igjen til konkret vekst i salget og inntektene dine. Enkelt og greit.

Bli synlig på Google

Bli synlig på Facebook

Bli synlig på Youtube

Alt starter på Google

Google ads er en av de mest populære anonseplattformene i verden per dags dato, nesten 95% av alle søk i Norge starter på Google. Derfor er det veldig viktig for deg og din bedrift å være synlig på Google.

Facebook Ads

Facebook gir oss som byrå og deg som kunde ekstremt mye data. Her kan vi spisse kampanjer ned på spesifikke målgrupper, alder, geografi, interesse og mye mer.

Instagram

Facebook og Instagram er oftes kombinert sammen, vi kan også segmentere kampanjer veldig spesifikt på Instagram også. Viste du at i Norge er det 2 727 000 brukere på Instagram?

Youtube ads

Hvis du skal markedsføre for et klesmerke, nettbutikk eller noe som selger godt når en video kan presenteres? Youtube er plassen og gjøre dette på.

Er du klar?

Har du en idé?
La oss sparre!

Kontakt oss

Vi ansetter

Bli med på
laget!

Se stillinger

Bygget i Webflow

Forsiden

Caser

Tjenester

Om oss

Nyheter

Partnere

Lukk