Vi utvikler nettsider

Med 150+ nettsteder vi administrerer til daglig, og mange andre klienter som vi hjelper med ulike komplekse oppgaver, føler vi oss sikre på at vi kan levere hjemmeside tjenester din bedrift trenger. Snakk med oss og hør hvordan vi kan dekke dine behov for ny og/eller oppdatering av bedriftens nettside.

Medienor AS tilbyr alt ifra komplekse løsninger til enkle landingssider som hjelper deg med og sikre nye kunder. Vi er eksperter i webdesign og kan hjelpe deg med ditt behov.

Medienor AS

4.9

31 tilbakemeldinger

Richard Hamre

Josef hos Medienor har det vært supert og samarbeidet med. Vi har samarbeidet sammen i flere år nå med ulike prosjekter og alltid levert høy kvalitet som imponererer. Josef & Co har enorm kompetanse i feltet og vi føler oss alltid i varetatt når vi leier dem inn.

Line S. Bjerke

Veldig fornøyd med Medienor, fantastisk på on-boarding, kommunikasjon og det kreative. De finner løsninger som vi ikke hadde tenkt på som gjør produktet enda bedre en forventet.

Mikael O.

Medienor was impressive from start to finish. We had big requirments for our project and they nailed it. Would strongly recommend to work with Josef over at Medienor.

Jakob Hagen

Vi er meget fornøyd med nettsiden og markedsplanen som ble utviklet av Medienor. Kan anbefales 👍

Møt kundene

Dette er inkludert

Google synlighet

Våre nettsider leveres med den høyeste tekniske kvaliteten - Medienor er opptatt av å inkludere alle krav som Google har, dette vil på sikt utgjøre store forskjeller når det kommer til Google plassering.

Support og drift

Nettsidene leveres med fri support så lenge du er kunde. Du som kunde kan ringe oss eller sende e-post for veiledning. Vi tar også en backup av nettsiden din hver eneste dag tilfelle noe data går tapt.

Fastpris

Nettsidene vi utvikler kommer med en fastpris slik at du som kunde har en trygg og forutsigbar regning og forholde deg til. Hos oss er det heller ingen ekstra kostnader som dukker opp underveis.

Uten bindingstid

Hos oss følger det med ingen bindingstid eller spesielle vilkår som gjør det vanskelig for deg og bytte nettside leverandør. Men 99% av de som bestiller nettside hos oss blir hos Medienor i over 3 år og lengre.

Trenger du hjelp til å lage en nettside?

Ønsker du å komme i gang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Våre dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Kontakt oss

- det er gratis

Vår prosess gjør at din nettside fungerer for deg og din virksomhet.

Bli kontaktet

Hils på Josef

Josef er partneransvarlig i Medienor og elsker det han gjør. Han står for on-boarding av kunder å følger opp nye kunder som ønsker og ta en hyggelig prat om hva Medienor kan tilby.

Tel: 488 89 738
Josef@medienor.no

Nysjerrig? Ta kontakt med oss

Takk! Du hører fra oss fortløpende. Ha en flott dag videre
Oops, her møtte vi på et teknisk problem.

Typiske spørsmål

Hvor lang tid tar det før nettsiden er ferdig?
Kan jeg redigere nettsiden min senere?
Hvor mye koster en nettside fra Medienor?

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Takk! Du hører fra oss innen 24 timer.
Oops! Her gikk noe galt. Ring 488 89 738