Søkemotoroptimalisering i Trondheim

Slik klatrer du i søkefeltet på Google i Trondheim

Driver du forretning og vil øke omsetning?

Bruk SEO til og tiltrekke flere kunder til virksomheten din

Snakk med SEO rådgiver

Organisk vekst

Organisk vekst er både bedre og rimeligere for din bedrift på sikt. Hvis din strategi er og bygge merkevare og øke salget bør søkemotoroptimalisering være en del av din strategi.

Synlig når det gjelder

93% av Norge mellom 18 til 79 år bruker internett i dag. Google er den største søkemotoren i verden, og alle prosesser starter ofte med et Google søk.

Hvor lang tid tar det?

Tiden man bruker varierer basert på hvilken bransje du er. Noen bransjer er tøffere en andre, og derfor må man regne med litt mer tid før resultatene kommer.

Hva sier kundene våre?

Apoteket Elgen

Vi hadde en flott opplevelse med Medienor som hjalp oss med SEO for nettbutikken vår. De var raske og effektive, og vi så en økning i konverteringer kort tid etter at endringene ble implementert.

Lisbeth, Apoteketelgen.no

Kredittkortlisten.no

Medienor ga oss god rådgivning og enkel å forstå rapport om hva som måtte endres på nettstedet vårt for å forbedre SEO. Vi så en økning i rangeringen på Google etter endringene ble implementert, og vi er takknemlige for deres tjenester.

Deniz, Kredittortlisten.no

Upit.no

Medienor ga oss god rådgivning og enkel å forstå rapport om hva som måtte endres på nettstedet vårt for å forbedre SEO. Vi så en økning i rangeringen på Google etter endringene ble implementert, og vi er takknemlige for deres tjenester

Ludvig, Upit.no

La oss håndtere det digitale for deg

Medienor er et konsulent byrå som tilbyr SEO og Webutvikling. Så dersom du trenger en ny nettside å trenger og få denne synlig kan vi hjelpe deg med hele løpet.

SEOWebutviklingMarkedsføring

Hva er forskjellen på SEO og vanlig markedsføring?

La oss se litt på hva forskjellen mellom SEO og PPC er

SEO

PPC (Betal-Per-Klikk)

SEO står for Search Engine Optimization, og det handler om å øke synligheten og rangere høyere i organisk søk i søkemotorene.

PPC står for Pay-per-click, og det refererer til en annonseringsmodell der annonsører betaler hver gang noen klikker på annonsen deres.

SEO er en langsiktig strategi for å øke organisk trafikk til nettstedet ditt.

PPC er en kortvarig strategi for å øke trafikken og konverteringene raskt.

SEO fokuserer på å optimalisere nettstedet og innholdet ditt for søkemotorene og brukernes behov.

PPC fokuserer på å lage annonser og budgivning for å øke synligheten din i søkemotorene.

SEO er en kostnadseffektiv strategi på lang sikt, men krever tid og ressurser for å se resultater.

PPC kan være en kostbar strategi på kort sikt, men gir øyeblikkelige resultater.

SEO kan gi deg en høyere grad av troverdighet og tillit fra brukerne siden du rangerer høyt i organisk søk.

PPC kan gi deg en rask boost i synlighet og trafikk, men det kan føre til at brukerne ser på deg som en annonse og ikke som en organisk resultatside.

SEO krever at du stadig oppdaterer og optimaliserer nettstedet og innholdet ditt for å beholde den høye rangeringen din i søkemotorene.

PPC krever at du stadig justerer annonsekampanjene dine og optimaliserer budene for å maksimere avkastningen på investeringen.

Hvorfor trenger du Søkemotoroptimalisering i Trondheim?

Søkemotoroptimalisering i Trondheim vil sikre deg mer trafikk som er relevant inn på din nettside. I Trondheim er konkurransen blant ulike aktører veldig stor, og derfor lønner det seg med en god nettside og solid Google plassering.

Nesten hvert fjerde søk på Google er lokale søk. Men hva er egentlig lokale søk? La oss si at du bor i Trondheim og søker en rørlegger (vare/tjeneste + stedsnavn). De fleste søker direkte på Google dersom de skal ha et produkt eller tjeneste i nærområdet.

Med god søkemotoroptimalisering i  vil sannsynligheten for at du dukker opp på førstesiden veldig høy, og hvor høyere du kan plassere på forsiden hvor høyere er sjansen for at den potensielle kunden klikker seg inn på din nettside og utfører en handel eller kjøp.

Måten du får bedre SEO for din bedrift i Trondheim er en kombinasjon av ulike faktorer. Google sine algoritmer følger E-A-T modellen som står for Expertise, Authoritativeness og Trustworthiness.

Uavhengig om du selger sko på nett, er en frisør eller håndverker er det alfa omega og være synlig på Google. Dersom du ikke er på forsiden av et Google søk, går du glipp av potensielle kunder.

La oss ta deg som et eksempel nå, vi regner med at du kanskje søkte på Søkemotoroptimalisering i Trondheim, eller SEO Trondheim. Og når det lages en artikkel som omhandler dette søkeordet, er sjansen for at du lander på førstesiden veldig høy, men husk at det er også mange andre faktorer som spiller inn.

For mange kan Søkemotoroptimalisering være skummelt, men derfor er det vår jobb og betrygge deg som kunde. Ikke vær redd for og ta kontakt med oss, slik at vi kan hjelpe deg med Søkemotoroptimalisering i Trondheim (SEO) slik at din nettside kan plasseres på forsiden av et relevant søk.

Josef(@)medienor.no
+47 488 89 738

Snakk med Josef om SEO

Har du spørsmål og svar rundt SEO? Eller trenger din bedrift hjelp med bedre synlighet på søkemotorer. Snakk med vår ekspert!

Takk! Vi kommer tilbake til deg så fort vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lokal SEO i Trondheim

I følge statistikk er faktiskt hvert femte søk på Google ett lokalt søk. Dette betyr at hver femte person søker på (produkt/tjeneste + stedsnavn). I dette tilfellet her kan det være “SEO Byrå+Trondheim”.


De fleste som søker på denne måten ønsker og finne en leverandør av tjenesten eller produktet i nærheten, og derfor gjør søket på denne måten. Har du vurdert søkemotoroptimalisering lokalt for deg selv i Trondheim? Hvis ikke bør du tenke på dette fordi det er en flott måte og sikre deg flere kunder på.


Medienor hjelper deg med søkemotoroptimalisering i Trondheim, med en sterk SEO profil i Trondheim kan du klatre på Google søket og skape vekst i bedriften.


Spørsmål og svar om SEO

Pris på søkemotoroptimalisering (SEO) varierer basert på hva du vil oppnå og ambisjonene deres. Når vi priser våre kunder starter det fra 5 000 kroner i måneden til 25 000 kroner i måneden. Du kan lese mer om hva SEO koster her.

Og garantere 1 plass på Google er vanskelig. En av årsakene til dette er fordi Google oppdaterer algoritmen deres ofte og det vil alltid være svininger. Våre kunder ligger som regel på 1 siden av Google og har en gjennomsnitts plassering av 3,7.

Søkemotoroptimalisering tar lengre tid en tradisjonell PPC kanaler for og generere resultater fra, men i lengden vil avkastningen være betydelige bedre en PPC. SEO kan ta alt fra 2 måneder til 12 måneder før man oppnår resultatene man er ute etter.

Andre byer vi bistår med SEO i

SEO i ElverumSEO i GrimstadSEO i AskøySEO i GjøvikSEO i LillehammerSEO i YtrebygdaSEO i HarstadSEO i KongsbergSEO i HortenSEO i HaldenSEO i MoldeSEO i SarpsborgSEO i ArendalSEO i SandnesSEO i HaugesundSEO i MossSEO i Porsgrunn

La oss diskutere ditt prosjekt

Snakk med en rådgiver

Bygget i Webflow

Forsiden

Caser

Tjenester

Om oss

Nyheter

Partnere

Lukk