Søkemotoroptimalisering i Trondheim

Slik klatrer du i søkefeltet på Google i Trondheim

Søketrafikk

Vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester

Øke omsetning

Vi styrer søketrafikken inn til din nettside.

Teknisk analyse

Vi gjør en grundig analyse av ditt nettsted helt gratis

Snakk med en rådgiver

Les mer om personvern

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
SPØRSMÅL?
Josef Eines
Medienor AS
Send meg gjerne en e-post:
josef@medienor.no
Ring på 488 89 738

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering
Vi hjelper søkemotorene å velge din nettside som landingsplass for den organiske søketrafikken.
Les mer
Google Ads
Vi hjelper deg med og skreddesy kampanjer på Google Ads som fører til gode resultater.
Les mer
Hva koster SEO?
Hva koster egentlig SEO? Det kan være utfordrene og vite hva man skal betale for SEO, men vi har svaret.
Les mer
Testimonial Image

Medienor har hjulpet oss og skape enorm vekst på Google, nå er vi en av Norges største sammenligningstjenester.

Richard H.

Partneransvarlig, Fornye.no

Med samarbeidet vi gjorde med Medienor har vi sett sterk organisk økning i Google søkeresultater.

Hanne C.

Markedsføring, Apoteketelgen.no

Stolt på av 700+ glade bedriftseiere, markedssjefer og gründere.

VÅRE PARTNERE

Hvorfor trenger du Søkemotoroptimalisering i Trondheim?

Søkemotoroptimalisering i Trondheim vil sikre deg mer trafikk som er relevant inn på din nettside. I Trondheim er konkurransen blant ulike aktører veldig stor, og derfor lønner det seg med en god nettside og solid Google plassering.

Nesten hvert fjerde søk på Google er lokale søk. Men hva er egentlig lokale søk? La oss si at du bor i Trondheim og søker en rørlegger (vare/tjeneste + stedsnavn). De fleste søker direkte på Google dersom de skal ha et produkt eller tjeneste i nærområdet.

Med god søkemotoroptimalisering i  vil sannsynligheten for at du dukker opp på førstesiden veldig høy, og hvor høyere du kan plassere på forsiden hvor høyere er sjansen for at den potensielle kunden klikker seg inn på din nettside og utfører en handel eller kjøp.

Måten du får bedre SEO for din bedrift i Trondheim er en kombinasjon av ulike faktorer. Google sine algoritmer følger E-A-T modellen som står for Expertise, Authoritativeness og Trustworthiness.

Uavhengig om du selger sko på nett, er en frisør eller håndverker er det alfa omega og være synlig på Google. Dersom du ikke er på forsiden av et Google søk, går du glipp av potensielle kunder.

La oss ta deg som et eksempel nå, vi regner med at du kanskje søkte på Søkemotoroptimalisering i Trondheim, eller SEO Trondheim. Og når det lages en artikkel som omhandler dette søkeordet, er sjansen for at du lander på førstesiden veldig høy, men husk at det er også mange andre faktorer som spiller inn.

For mange kan Søkemotoroptimalisering være skummelt, men derfor er det vår jobb og betrygge deg som kunde. Ikke vær redd for og ta kontakt med oss, slik at vi kan hjelpe deg med Søkemotoroptimalisering i Trondheim (SEO) slik at din nettside kan plasseres på forsiden av et relevant søk.

Lokal SEO i Trondheim

I følge statistikk er faktiskt hvert femte søk på Google ett lokalt søk. Dette betyr at hver femte person søker på (produkt/tjeneste + stedsnavn). I dette tilfellet her kan det være “SEO Byrå+Trondheim”.


De fleste som søker på denne måten ønsker og finne en leverandør av tjenesten eller produktet i nærheten, og derfor gjør søket på denne måten. Har du vurdert søkemotoroptimalisering lokalt for deg selv i Trondheim? Hvis ikke bør du tenke på dette fordi det er en flott måte og sikre deg flere kunder på.


Medienor hjelper deg med søkemotoroptimalisering i Trondheim, med en sterk SEO profil i Trondheim kan du klatre på Google søket og skape vekst i bedriften.